Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

(P) Un borcan de neuitat. Pentru minți creative

Mircea Ciobanu și magia albă a imaginii

Proiecție de film și lansare de carte. 18 noiembrie 2014, ora 18.00, Clubul Țăranului. Muzeul Național al Țăranului Român vă...

Continuare...


Powered by

(P) Un borcan de neuitat. Pentru minți creative

WebCulturade @
24 June 2014

Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

Istoria consemnează învingătorii, literatura consemnează imaginația. Noul draught Grolsch rescrie o parte dintr-o istorie lungă de secole a brandului, dar nu va rămâne în memoria colectivă doar pentru asta. De-acum, aproape suprarealist, puteți bea bere la borcan. Culmea, cu tot cu capac.

Cei de la Grolsch și-au transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocheze în el niște jam creativ și să-i dea utilitate de lipici social pe bază de creativitate. O să îl găsiți în 350 de localuri Grolsch din toată țara. Îl puteți testa, iar dintre voi care îl vor, îl pot și cumpăra. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

Grolsch-borcan

Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught. Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

experimentaliștii
acum în varianta cu borcan

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.