Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Un altfel de zgomot

Plutiri

Atunci când dansul și cinematografia se întâlnesc. Un moment de magie creat de o tânără echipă de artiști belgieni: fotograful...

Continuare...


Powered by

Autor: Anca Horj

Un altfel de zgomot

Anca Horj17 August 2017

Sub puterea tunetelor, cerul se frământa de parcă ar produce valuri. Valuri care se sparg și se revarsă pe pământ în liniște, însoțite de un zgomot ce poate trezi orice ființă din somn.

În tulburarea lui, cerul și-a pierdut culoarea, seninul, dar nu pentru multă vreme. Acum, pământul își stinge setea, lacom, răcorindu-se.

Vântul s-a ascuns și el. Iar frunzele obosite de arșiță, desprinse și purtate de el, zac acum pe pământ. Păsările dorm, oamenii la fel.

Picăturile de ploaie cad liniștite, iar în căderea lor fiecare atinge câte ceva. Un zid, pământ, o frunză, un copac, născând diverse sunete. Atingându-le, picăturile se amestecă cu acel ceva stingând febra lăsată de arșița zilelor de vara.

Mai e puțin și orașul se va trezi. Lumina va umple locuințe iar blocurile gri vor cunoaște mișcare. Un altfel de zgomot.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.