Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Umbra

Încă o cerere în căsătorie

Cum formulează un grafician o cerere în căsătorie? O scurtă animație pe care Adam Rosenbaum a arătat-o iubitei sale, în...

Continuare...


Powered by

Umbra

Sorin Tudorde @
16 September 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Sculptura mea, umbra mea…

“Este o sculptură inspirată din teoria psihologică lui Carl Jung despre umbră. Exprimă ideile reprimate, slăbiciunile şi dorinţele ascunse pe care mintea conștientă refuză să recunoască. Ea reprezintă “umbra” mea și reflectă dorinţele mele ascunse de a fi diferit şi de a deveni perfect în propriul meu fel și nu în cel dorit de media, reţelele sociale, publicitate, prieteni sau familie.” (Rook Floro)

Priviti cu atenție: în spatele sculpturii, așezat pe scaun, este chiar artistul thailandez. O umbră, în umbra sculpturii sale…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.