Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ultima misiune

La joaca, prin cautarile Google

Ce legătură există între Marcel Iureș, Amza Pellea și Monica Bârlădeanu? Probabil, cei mai mulți dintre aceia care citesc aceste...

Continuare...


Powered by

Ultima misiune

Sorin Tudorde @
19 October 2012

Cel din urmă capitol al unei părți din istoria omenirii.

După 25 de misiuni îndeplinite pentru NASA, naveta spațială Endeavour a dus la bun sfărșit ultima sa misiune, a 26-a:  de joi, 11 octombrie, noaptea și până duminică,  14 noiembrie, seara, naveta concepute să se deplaseze cu o viteză de peste 8 kilometri pe secundă, a traversat lent străzile din Los Angeles, îndreptându-se, în ovațiile a mii de americani, spre Centrul pentru Ştiinţă din California, locul în care va deveni exponat de muzeu. Iată filmul de final al unui prezent devenit deja istorie.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un film realizat de Matthew Givot.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri