Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Uita-te la mine!

Vom trăi un miracol?

O întrebare pentru aceia care și-au pierdut speranța. Și pentru cei care, poate, și-o vor regăsi. Ileana Vulpescu, într-o filmare...

Continuare...


Powered by

Uita-te la mine!

Sorin Tudorde @
26 April 2012

Un poem de scenaristul, actorul și regizorul Todd Alcott.

Televiziunea

Uită-te la mine. Uită-te la mine. Uită-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine. Uită-te la mine! Nu, nu, nu, nu te uita acolo. Uita-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine.

Te uiţi la mine? Se uită toată lumea la mine? Am atenția voastră? Bine.

Să nu-ți faci o idee greşită. Nu încerc să-ți controlez viaţa. Ai nevoie de ce? De ce ai nevoie? Trebuie să ce? Să te duci la baie? Bine: ridică-te, du-te la baie, vino înapoi, uită-te la mine. Ai nevoie de ce? Ai nevoie de ceva de mâncare? Bine: ridică-te, du-te la bucătărie, ia-ți ceva de mâncare, vino înapoi, uită-te la mine. Ai nevoie de ce? De somn? Bine: ridică-te, bagă-te în pat, dormi, trezește-te, întoarce-te iar, uită-te la mine. Bun. Deci, avem o înțelegere. Vei face ceea ce trebuie neapărat să faci, iar când termini te vei întoarce și te vei uita la mine.

Nu-ți face griji cu programul: sunt aici pentru tine. Sunt aici pentru tine: douăzeci şi patru de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, eu sunt aici pentru tine. Sunt aici pentru tine. Ai nevoie de mine, eu sunt aici. Onest sau viciat, slab sau gras, eu sunt aici pentru tine. Sunt aici pentru tine. Oamenii încearcă să-ţi spună că sunt rau? Să le spui că eu sunt aici pentru tine. Douăzeci şi patru de ore pe zi, onest sau viciat, slab sau gras, eu sunt aici pentru tine. Sunt aici pentru tine. Oamenii încearcă să-și spună că sunt rău… ştii a ce-mi sună mie asta? A “strugurii sunt acri”.

Vezi ce… – hei, hei, hei, hei, hei, nu, nu te uită acolo, nu se petrece nimic acolo, uita-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine. N-o să-ți vină să crezi ce lucruri. Pericol? Sex? Acţiune? Moarte? Înfiorare? Comedie? Toate-s aici, toate în următoarele opt minute. Poţi să crezi? Nu poţi. Este de necrezut. Nu poți să o crezi pentru că este de necrezut! Este un miracol.

Doar continuă să te uiți la mine. Doar continuă să te uiți la mine. Doar continuă să te uiți la mine. Uită-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine, uită-te la mine.

Todd Alcott

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.