Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

UE: concurs de 10.000 de euro pentru tinerii creativi

Mulţumesc sincer unor adevărate doamne

Am încheiat de curând o perioadă extrem de importantă din viaţă, am terminat liceul. Aflându-mă la o lună după Bacalaureat,...

Continuare...


Powered by

UE: concurs de 10.000 de euro pentru tinerii creativi

WebCulturade @
2 February 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Concursul se adresează elevilor și studenților cu vârsta de peste 18 ani înscriși la școlile de artă, grafică și comunicare din toate țările UE.

Concursul multimedia Migranții în Europa este menit să ofere tinerilor artiști și responsabililor de comunicare ocazia de a reflecta cu privire la contribuția migranților la societatea europeană de azi. Concursul ar trebui să servească și ca un prim pas spre mai multe dezbateri, informații și schimburi de opinii.

Școlile și facultățile sunt invitate ca, până pe data de 21 iunie 2013, să prezinte lucrările în trei categorii – afiș, fotografie și videoclip. Fiecare școală poate prezenta una sau mai multe lucrări într-una sau mai multe categorii. Lucrările vor fi evaluate la nivel național, iar cele mai bune vor fi transmise unui juriu european care va decide câștigătorii europeni. Autorii celor 30 de lucrări finaliste vor călători la Bruxelles pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor. Școlile din care provin câștigătorii premiului I la cele trei categorii și ai premiului I decis de votul publicului vor fi recompensate cu câte 10 000 euro fiecare.

Mai multe detalii pe site-ul migrantsineurope.eu.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.