Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Twitter: o provocare artistica

Hai să fugim, iubita mea, în lume

Iubita mea, hai să fugim în lume, hai să ne pierdem urma, să gonim și când o fi – în...

Continuare...


Powered by

Twitter: o provocare artistica

Sorin Tudorde @
10 November 2011

“Voi desena de mână imaginea de profil a fiecărui nou urmăritor pe care îl voi avea pe parcursul următoarelor două săptămâni.”

Aceasta a fost promisiunea făcută pe twitter, acum câteva zile, de către artistul britanic Greg Burney. Și cum numărul de urmăritori pe twitter a crescut vertiginos (mai mult de 2.000 în doar două zile), Burney a fost nevoit să impună o limită: va desena de mână profilurile primilor 3.000 de urmăritori.

Până acum, Greg Burney a desenat deja profilurile a ceva mai mult de 300 de urmăritori. Ceea ce înseamnă că, în schimbul norotietății pe twitter, va mai avea ceva de muncă.

O galerie completă a desenelor realizate de Burney poate fi vizualizată aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.