Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tu esti regizorul vietii tale. In fiecare moment

Miracolul deșertului

Trei minute de încântare vizuală. “Primele mele impresii despre Dubai au fost legate de clădirile sale extrem de înalte ivindu-se...

Continuare...


Powered by

Tu esti regizorul vietii tale. In fiecare moment

Sorin Tudorde @
3 November 2011

“În fiecare secundă, planeta te învârtește. Însă poți începe să fii tu acela care mișcă întreaga planetă. Pentru că, în fiecare zi, poți merge înainte. Pentru a fi fericit şi pentru a-i face fericiți și pe alții.”

“Da, nu este chiar foarte simplu. Există multe obstacole în cale. Viaţa nu este un film. Deși, ca orice film, are un final fizic. Însă nimeni nu ştie când viața noastră se va sfârși. Și, atât timp cât esți viață, tu ești regizorul vieții tale. În fiecare moment.”

Pornind de la aceste gânduri, animatorul rus Constantine Konovalov, a realizat I LOOK & MOVE, un scurt film despre toți cei care au ales să meargă mereu înainte, indiferent de obstacole, schimbând lumea în care trăim. Este un film care, prin intermediul unei metafore vizuale, îți aduce zâmbetul pe buze. O metaforă conținând un adevăr. Și e bine să ni-l reamintim.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri