Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tu cât timp petreci pe facebook?

Stradivarius versus Guarneri: cea de-a doua editie a turneului national “Duelul viorilor”

Stradivarius şi Guarneri – două viori de colecţie – şi doi artişti de talie internaţională care le mânuiesc cu măiestrie...

Continuare...


Powered by

Tu cât timp petreci pe facebook?

Sorin Tudorde @
2 December 2011

Un ceas care îți spune cât timp dintr-o zi petreci pe rețelele sociale…

Digital Downtime Watch este o creație a studioului de design condus de Héctor Serrano. Este un ceas analogic perfect funcțional care, conectându-se la internet prin Wi-Fi sau 3G, indică timpul pe care îl petrecem pe facebook, twitter şi e-mail pe tot parcursul unei zile.

Un ceas care ne reamintește faptul că timpul este de lux și că timpul dedicat socializării online înseamnă, de fapt, mai puțin timp dedicat interacțiunilor umane în lumea reală.

… și o imprimantă care îți aduce rețelele sociale “la îndemână”

Little Printer este o creație a studioului londonez de design Berg. O mică imprimantă de care, pur și simplu, vă veți îndrăgosti. Priviți!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri