Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trotuarul fluid si balansoarul zburator

“Doar snobii se vor mai căsători”

Pascal Bruckner, despre căsătorie. Și despre ce ne rezervă viitorul. “Cred că oamenii sunt datori să caute surse de împlinire...

Continuare...


Powered by

Trotuarul fluid si balansoarul zburator

Sorin Tudorde @
10 June 2011

Există multe lucruri la care copiii se bucură. Și, printre acestea, există și unele care îi fac pe adulți să le pară rau că nu mai sunt copii.

1. După ce specialiștii National Geographic au construit casa zburătoare, a venit rândul designerul japonez Satoshi Itasaka să se inspire din Up, filmul celor de la Pixar. De data aceasta, nu a fost construită o casă, ci un balansoar zburător.

Secretul? Balansoarul este suspendat de tavan prin intermediul unor ancore mascate de baloane. 🙂

2. Trotuarul fluid este opera designerului francez Benjamin Boré. O instalație urbană executată pentru Școala Superioară de Artă din Bourges, ca replică la duritatea orașului. O replică pe care, orice copil o gustă din plin.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri