Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trotuarul fluid si balansoarul zburator

Antarctica 1911: fotografii istorice

În urmă cu un veac, pornea la drum prima expediție australiană în Antarctica. Iată, în continuare, un set de imagini...

Continuare...


Powered by

Trotuarul fluid si balansoarul zburator

Sorin Tudorde @
10 June 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Există multe lucruri la care copiii se bucură. Și, printre acestea, există și unele care îi fac pe adulți să le pară rau că nu mai sunt copii.

1. După ce specialiștii National Geographic au construit casa zburătoare, a venit rândul designerul japonez Satoshi Itasaka să se inspire din Up, filmul celor de la Pixar. De data aceasta, nu a fost construită o casă, ci un balansoar zburător.

Secretul? Balansoarul este suspendat de tavan prin intermediul unor ancore mascate de baloane. 🙂

2. Trotuarul fluid este opera designerului francez Benjamin Boré. O instalație urbană executată pentru Școala Superioară de Artă din Bourges, ca replică la duritatea orașului. O replică pe care, orice copil o gustă din plin.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.