Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tron: Legacy – prima lucrare graffiti filmata in 3D

Ploaie de mai

Scâncet de ploaie, Mireasmă de mai, Din ceruri coboară Cu tristu-i alai. Păsări pitite De dor ciripesc Prin crengi inverzite...

Continuare...


Powered by

Tron: Legacy – prima lucrare graffiti filmata in 3D

Sorin Tudorde @
25 May 2011

Pentru promovarea filmului Tron: Moștenirea, compania Disney a comandat o lucrare graffiti cu o lungime de 20 de metri. Întreaga realizare a lucrării a fost filmată în 3D.

Compania End of the Line, în colaborare cu Distillery Productions și fotograful Toby Summerskill, au filmat prima lucrare graffiti filmată în 3D. Procedeul folosit este cel denumit în limbajul de specialitate time-lapse ((Time-lapse – efectuarea automată și în mod repetat a fotografiilor la un anumit interval de timp (ajustabil). Aceste fotografii sunt ulterior afișate cu o anumita frecvență.)).

Proiectul denumit Tron Legacy : Aerosol Mural, a fost realizat în decembrie 2010 și ianuarie 2011 în Londra. Filmarea propriu-zisă s-a întins pe mai bine de patru zile și prezintă realizarea unei picturi murale de 20 de metri lungime.

Iată în continuare varianta finală a filmării 2D.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri