Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tristete corporatista

Bici-Creta

Una dintre cele mai simpatice jucării ale începutului de an. Se numește Chalktrail și, potrivit inventatorului său, Scott Baumann, “aduce...

Continuare...


Powered by

Tristete corporatista

Sorin Tudorde @
13 April 2011

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Corporatiști cu priviri golite de sens, înnecându-se în bălțile sau asfaltul străzilor străzi, sinucigându-se în masă sau cerșind libertatea.

Sculpturile minuscule create de Isaac Cordal în cadrul proiectului Cement Eclipses îmi amintesc de Monumento Minimo, proiectul artistei Nele Azevedo. Doar că intervențiile urbane ale lui Isaac vorbesc despre un altfel de tristețe.

O tristețe pe care o întâlnim zi de zi și o recunoaștem, dar pe care, în cele mai multe cazuri ne ferim să o rostim. Ba, mai mult, tindem să o poleim fals, numind-o “împlinire”… Iată câteva dintre lucrările lui Isaac Cordal.

(click pe imagini pentru mărire)

Mai multe lucrări pe site-ul artistului.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.