Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tristete corporatista

Romanta pentru mai departe

“În chiar în această clipă aud bătând minuscula inimă a unei picături de ploaie.” O poveste de dragoste spusă pe...

Continuare...


Powered by

Tristete corporatista

Sorin Tudorde @
13 April 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Corporatiști cu priviri golite de sens, înnecându-se în bălțile sau asfaltul străzilor străzi, sinucigându-se în masă sau cerșind libertatea.

Sculpturile minuscule create de Isaac Cordal în cadrul proiectului Cement Eclipses îmi amintesc de Monumento Minimo, proiectul artistei Nele Azevedo. Doar că intervențiile urbane ale lui Isaac vorbesc despre un altfel de tristețe.

O tristețe pe care o întâlnim zi de zi și o recunoaștem, dar pe care, în cele mai multe cazuri ne ferim să o rostim. Ba, mai mult, tindem să o poleim fals, numind-o “împlinire”… Iată câteva dintre lucrările lui Isaac Cordal.

(click pe imagini pentru mărire)

Mai multe lucrări pe site-ul artistului.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.