Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tristete corporatista

Ion Bârlădeanu, cowboy-ul meu

Luni, 7 noiembrie, la ora 19 :30, are loc vernisajul instalației Ion Bârlădeanu, cowboy-ul meu la Institutul Francez din București,...

Continuare...


Powered by

Tristete corporatista

Sorin Tudorde @
13 April 2011

Corporatiști cu priviri golite de sens, înnecându-se în bălțile sau asfaltul străzilor străzi, sinucigându-se în masă sau cerșind libertatea.

Sculpturile minuscule create de Isaac Cordal în cadrul proiectului Cement Eclipses îmi amintesc de Monumento Minimo, proiectul artistei Nele Azevedo. Doar că intervențiile urbane ale lui Isaac vorbesc despre un altfel de tristețe.

O tristețe pe care o întâlnim zi de zi și o recunoaștem, dar pe care, în cele mai multe cazuri ne ferim să o rostim. Ba, mai mult, tindem să o poleim fals, numind-o “împlinire”… Iată câteva dintre lucrările lui Isaac Cordal.

(click pe imagini pentru mărire)

Mai multe lucrări pe site-ul artistului.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.