Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tricoul muzical

Autoportretele sinelui

Cine desenează pe cine? Autoportrete ale artistului indonezian Veri Apriyatno în care acesta se reprezintă desenându-și autoportretul. 🙂 Majoritatea lucrărilor...

Continuare...


Powered by

Tricoul muzical

Sorin Tudorde @
15 December 2011

Un tricou care are încorporat un sintetizator digital

… a fost creat de către ThinkGeek.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Tricoul vă permite să efectuaţi beat-uri complexe în timp ce vă plimbați pe bulevardele orașului. Nu numai că aveţi la dispoziție 9 seturi diferite de tobe, dar aveţi și posibilitatea de a vă crea propriile linii muzicale, la fel ca și pe sintetizatoarele profesioniale. Pur şi simplu atingeţi tastele de pe tricou pentru a crea un ritm.”

Utilizatorii (sau, mai exact spus, purtătorii) își pot înregistra creațiile și, în plus, fiecare tricou vine însoțit de un miniamplificator la care se poate conecta tricoul. Costul unui astfel de tricou este de 30 USD.

Moș Crăciun, ai notat, da?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri