Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei vesti bune

Facebook pentru cimpanzei

Cum funcționează “butonul de like” în cazul cimpanzeilor. După ce am prezentat un scurt material filmat care arată că maimuțele...

Continuare...


Powered by

Trei vesti bune

Sorin Tudorde @
22 August 2012

♣ Ziua de 23 august va fi sărbătorită la Grădina Cărturești – Verona din București printr-o proiecție specială a filmului Marele jaf comunist. Proiecția va începe la ora 20:00 și va avea loc în prezența regizorului Alexandru Solomon. Se va marca astfel lansarea pe DVD a filmului, într-o ediție nouă.

♣ Muzeul Ţăranului Român din Capitală urmează să fie supus unor lucrări de consolidare şi restaurare, ce vor dura doi ani şi vor necesita o finanţare estimată la 6.306.250 de euro. Acum, sigur, aceasta ar putea fi doar teoretic o veste bună de vreme ce directorul Muzeului a declarat pentru Mediafax că are motivele sale de scepticism în legătură cu realizarea practică a proiectului…

♣ Pe 25 august, în cadrul programului Insomnie Culturală la Muzeul Naţional de Istorie a României, MNIR va putea fi vizitat de doritori până la ora 12 noaptea. Iar pe 26 august intrarea la Muzeul Naţional de Istorie a României va fi liberă.

(foto: Mediafax)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri