Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei pisici mici

Cenaclul WebCultura: întâlnire reprogramată

Întâlnirea Cenaclului WebCultura din data de 28 ianuarie 2016 se reprogramează pentru data de 4 februarie 2016. Mulțumim tuturor celor...

Continuare...


Powered by

Trei pisici mici

Sorin Tudorde @
8 July 2013

O poveste tristă.

Foarte emoționant spusă, dar – să nu spuneți că nu v-am prevenit – foarte tristă.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Trois Petits Chats, o animație realizată de patru studenți francezi – Benoît Delaunay, Albane Hertault Lacoste, Maïwenn le Borgne și Alexia Provoost – care în 2012 a primit premiul Best Student Short Film – Effets Stars.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Mihai

    Aiurea... am inteles, e bine realizat din punct de vedere tehnic, dar povestea? Incepe cu tatal motan si cei doi 'pisici mici' la mormantul mamei pisica. Apoi pisica mare de portelan incepe sa crape, se intampla la fel si cu motanul de portelan, apoi pisicul mic devine violent, de suparare ca povestea asta e asa aiurea. Impresia ar trebui sa fie de tristete? Bine, tristete - tristete, dar lipseste esenta. Nu e nimic deosebit, pentru ce a fost premiat?

Comentează

Parteneri