Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei linkuri pentru iubitorii de pisici

Siluete

Vă e dor de mare? O serie de fotografii realizate de brazilianul Isac Goulart desprinse parcă dintr-un vis. Siluete pe malul mării. “Cine sunt...

Continuare...


Powered by

Trei linkuri pentru iubitorii de pisici

Sorin Tudorde @
15 September 2015

Ei bine…

1. Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate are pisica ta? În cazul în care te interesează, ia-ți pisica lângă tine și rezolvați împreună acest test online (nu, nu este o glumă, chiar trebuie să-l rezolvați împreună).

2. Pentru a ajuta turismul, prefectura din Hiroshima a creat o hartă interactivă a orașului Onomichi. Însă nu orice fel de hartă, ci una prin intermediul căreia poți vizita orașul de la înălțimea unei pisici. Acestea fiind spuse, vă invit să vă jucați cu Hiroshima Cat Street View.

3. Și, în cazul în care sunteți la birou și vă e dor de pisica, vă puteți bucura urechile cu sunetul unei pisici care toarce accesând această aplicație online (da, puteți alege mai multe variante, în funcție de dispoziția pe care o aveți).

linkuri-pisici

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri