Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei linkuri amuzante

Danny MacAskill, magicianul bicicletelor

Filmul celei mai recente inspravi urbane de Danny MacAskill, omul care și-a câștigat celebritatea transformând orașele în locuri de joacă...

Continuare...


Powered by

Trei linkuri amuzante

Sorin Tudorde @
28 April 2014

1. Știați că fiecare zi din an (da, chiar fiecare zi din an!) este declarată ziua națională a vreunei fel de mâncare de undeva, din lume? Prin urmare, te invit să afli ce fel de mâncare este sărbătorită chiar de ziua ta de naștere (și, evident, poți verifica apoi că lucrurile chiar sunt adevărate).

2.  Și să continuăm să ne amuzăm: care crezi că este “pisica pereche a sufletului tău”? Ei bine, te invit să afli rapid, răspunzând la doar câteva întrebări, cu ajutorul acestui scurt test online.

3. Cât de tipic românesc crezi că este prenumele tău? Poți afla de aici câți oameni din SUA au același prenume ca tine și care este zona în care trăiesc cei mai mulți dintre ei (pur și simplu tastează în căsuța de căutare prenumele tău).

Și, în final, o imagine (în cazul vă e dor de soare).

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


soare

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.