Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei linkuri amuzante

Puncte de vedere

Imagini cu dublu sens. Inspirându-se din gestaltism (o școală de psihologie din secolul al XX-lea care a furnizat fundamentele studiului...

Continuare...


Powered by

Trei linkuri amuzante

Sorin Tudorde @
28 April 2014

1. Știați că fiecare zi din an (da, chiar fiecare zi din an!) este declarată ziua națională a vreunei fel de mâncare de undeva, din lume? Prin urmare, te invit să afli ce fel de mâncare este sărbătorită chiar de ziua ta de naștere (și, evident, poți verifica apoi că lucrurile chiar sunt adevărate).

2.  Și să continuăm să ne amuzăm: care crezi că este “pisica pereche a sufletului tău”? Ei bine, te invit să afli rapid, răspunzând la doar câteva întrebări, cu ajutorul acestui scurt test online.

3. Cât de tipic românesc crezi că este prenumele tău? Poți afla de aici câți oameni din SUA au același prenume ca tine și care este zona în care trăiesc cei mai mulți dintre ei (pur și simplu tastează în căsuța de căutare prenumele tău).

Și, în final, o imagine (în cazul vă e dor de soare).

soare

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri