Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei calendare neobisnuite

Cele mai bune 100 de cărți

Și cele mai bune idei de cadouri pentru iubitorii de carte. Institutul Nobel din Norvegia împreună cu editorii Norwegian Book...

Continuare...


Powered by

Trei calendare neobisnuite

Sorin Tudorde @
28 January 2012

Calendarul cu cerneală

In fiecare zi, cerneala din borcănel impregnează hârtia, formând conturul datei curente. Timpul se scurge în zig-zag de la o zi la alta (și de sus în jos). Borcănelul cu cerneală trebuie umplut zilnic, iar fiecărei luni calendaristice îi este rezervată o nuanță specială. O creație a designerului londonez Oscar Diaz.

Calendarul cu mere

O idee pe cât de ingenioasă, pe atât de “bio”: la începutul fiecărei luni, tubul este umplut cu mere. Și,mâncând câte un măr în fiecare zi, la partea cealaltă a tubului poate fi citită data. O creație a agenției germane de advertising ServicePlan.

Și, firește, calendarul cu hârtie

O creație artistei Susanna Hertrich care ne aduce aminte că timpul se scurge irevocabil. Și că, orice am face, nu-l mai putem recupera.

(sursa: Devlounge)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.