Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Trei calendare neobisnuite

Emoţia unei amintiri

Căutând azi dimineaţă în mare viteză prin dulapuri după o bluză transparentă, uşoară, eventual lălâie, care să nu mai adauge,...

Continuare...


Powered by

Trei calendare neobisnuite

Sorin Tudorde @
28 January 2012

Calendarul cu cerneală

In fiecare zi, cerneala din borcănel impregnează hârtia, formând conturul datei curente. Timpul se scurge în zig-zag de la o zi la alta (și de sus în jos). Borcănelul cu cerneală trebuie umplut zilnic, iar fiecărei luni calendaristice îi este rezervată o nuanță specială. O creație a designerului londonez Oscar Diaz.

Calendarul cu mere

O idee pe cât de ingenioasă, pe atât de “bio”: la începutul fiecărei luni, tubul este umplut cu mere. Și,mâncând câte un măr în fiecare zi, la partea cealaltă a tubului poate fi citită data. O creație a agenției germane de advertising ServicePlan.

Și, firește, calendarul cu hârtie

O creație artistei Susanna Hertrich care ne aduce aminte că timpul se scurge irevocabil. Și că, orice am face, nu-l mai putem recupera.

(sursa: Devlounge)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri