Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Transformati-va calculatorul intr-o masina de scris!

Păpădiile

Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 17 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38)...

Continuare...


Powered by

Transformati-va calculatorul intr-o masina de scris!

Sorin Tudorde @
31 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O agenție de design nipona a lansat o aplicație pentru Mac care îl transformă într-o simplă mașină de scris.

Dupa ce mașinile de scris au fost zdrobite în lupta cu calculatoarele, iată că a venit și momentul răzbunării:

iA Writer pentru Mac este un instrument digital de scris care face posbil ca toate gândurile utilizatorului să se îndrepte spre text și nu spre program. Obiectivul noastru a fost de a crea o aplicație fără setări. La deschiderea aplicației, tot ce poti face este sa scrii. Singura opţiune disponibilă este FocusMode (optiune prin intermediul căreia se poate vizualiza doar câte o singură frază, pentru a se mări astfel gradul de concentrare asupra acesteia – n.n). Să sporim plăcerea de a scrie este tot ceea ce ne-am propus prin crearea iA Writer.”

iA Writer funcționează fără mouse, formatând automat titlurile, citatele sau listele și este disponil în varianta pentru Mac și pentru iPad. Mai multe detalii pe pagina aplicației.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. mai era si WriteRoom pt Mac si DarkRoom pt Win 🙂

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.