Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Train Delivery, eveniment de cultură urbană

Fotografiile marilor miracole cinematografice

O serie de fotografii unice, realizate în culisele unora dintre cele mai cunoscute filme. Adevărata magie a nașterii unei capodopere...

Continuare...


Powered by

Train Delivery, eveniment de cultură urbană

WebCulturade @
28 June 2013

CFR SA, Gara de Nord și Street Delivery organizează Train Delivery, eveniment care marchează noua poziționare a Gării de Nord, aceea de spațiu al culturii urbane.

În weekend-ul 28-30 iunie, gara va găzdui spectacole de muzică, teatru, arhitectură și arte urbane, al căror rol este cel de a reafirma spațiul gării ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural.

Peronul 14, cel mai larg din toată Gara, devine o scenă de muzică, spectacol, arhitectură și arte urbane. Aducem un tren de la Remiza Specială Mogoșoaia, pe care-l garăm ca să găzduiască expoziții foto, instalații și performance în compartimente. Graffiti pe vagoane, party pe peron, filme de călătorie, teatru feroviar și muzica Gării de Nord prin oamenii care au cântat-o de-a lungul vremii (de la Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu la Rimaru și Norzeatic). Muzeul Căilor Ferate, aflat în vecinătatea Peronului 14, își va deschide porțile către Train Delivery între orele 10 și 20. Sălile de așteptare, Salonul Regal, panoul de informații vor fi și ele parte activă a poveștii.

Mai multe informații pe TrainDelivery.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri