Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tokyo

Culoarea lacrimilor

Roua dimineții pe obrajii ei: amintirea lacrimilor de noapte. Atunci când ea iubește, atunci când ea se bucură, atunci când...

Continuare...


Powered by

Tokyo

Sorin Tudorde @
27 October 2011

O incursiune în orașul care, acum 150 de ani, se numea Edo (estuar).

Este unul dintre cele mai cunoscute orașe din lume. Și unul dintre cele mai scumpe. Iar cei peste 13 milioane de locuitori îl transformă în “cea mai populată zonă metropolitană a lumii” (și dacă vreți să vă faceți o idee despre ce înseamnă această sintagmă, priviți cum arată cea mai aglomerată trecere pietonală din lume și cei 2.500 de pietoni care o străbat, în același timp, la fiecare schimbare a semafoarelor).

Dar Tokyo înseamnă mult mai mult decât atât. Motiv pentru care vă invităm să priviți marele oraș din perspectiva a doi artiști: un turist – Samuel Cockedey – și un localnic – Alex Lee.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri