Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Toamna. Pe muzica de Bach

Țara cireșilor înfloriți

O galerie de imagini. Pentru japonezi, înflorirea cireșilor este un simbol al norilor (pentru că aceștia înfloresc în masă) și,...

Continuare...


Powered by

Toamna. Pe muzica de Bach

Sorin Tudorde @
16 November 2011

Ar trebui să existe un sentiment care să definească fiecare anotimp.

Pentru că un anotimp nu este doar o perioadă calendaristică de vreme ce putem simți “toamnă” când nu este toamnă și putem simți “iarnă” în plină vară. Dar asta ar însemna să ne reamintim. Să ne reamintim că, de fapt, aceste simțiri deja există. Pentru că fiecare dintre noi le-a trăit măcar o dată. Iar reamintindu-ne ar însemnă să ne recunoaștem vulnerabilitatea. Și cine are nevoie de vulnerabilitate într-o societate care celebrează doar învingătorii? Cine se mai încumetă astăzi să mai sărute talpa vreunui picior?

Da, e toamnă. Și, da, muzica pe care tocmai ați ascultat-o este a lui Camille Saint-Saens. Și atunci ce e cu Bach? Ei, Bach…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.