Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Toamna de dincolo de Prut

CAOLIN 2015

Ediția a doua a primului târg de ceramică contemporană din România a avut loc la Cluj, în perioada 19-21 iunie. Târgul...

Continuare...


Powered by

Toamna de dincolo de Prut

Sorin Tudorde @
9 May 2012

Peisajele unui fotograf din Chișinău.

Alexandru Popovski s-a născut pe 24 iulie 1984, în Florești, Moldova. A studiat psihologie și management în cadrul Universității Pedagogice de stat Ion Creangă din Chișinău, oraș în care locuiește și în prezent. Însă, precum se vede, pasiunea sa este fotografia.

Din păcate, Alexandru este destul de zgârcit în privința informațiilor personale. Așa că vă invit, pur și simplu, să priviți câteva dintre fotografiile lui.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.