Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tineret in miscare

Două păcăleli celebre din lumea artelor

1. Marcel Duchamp – L.H.O.O.Q. Shaved. Priviți lucrarea din imaginea următoare: este una dintre lucrăile celebre ale lui Marcel Duchamp,...

Continuare...


Powered by

Tineret in miscare

WebCulturade @
17 September 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Pe 27 și 28 septembrie, între orele 14.00 şi 23.00, sunteți invitați, în Parcul Tineretului, la “Tineret în Mișcare”, un eveniment ce cuprinde workshopuri interactive, teatru și concerte cu Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. și Șuie Paparude.

Tineret în Mișcare este o iniţiativă a Uniunii Europene care are scopul de a îmbunătăţi calitatea educaţiei şi gradul de angajabilitate a tinerilor: prin intermediul unui eveniment special, se vor prezenta şi la Bucureşti rezultatele programelor europene de învăţare, formare şi tineret.

Pe parcursul celor zilelor 27 și 28 septembrie, între orele 14.00 şi 23.00, în Parcul Tineretului, tinerii sunt invitaţi să ia parte la diverse activităţi – workshop-uri interactive, teatru forum, teatru de improvizaţie, “Biblioteca vie”, dezbateri electorale şi o serie de concerte cu Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. şi Şuie Paparude.

Programul detaliat al evenimentului poate fi descărcat, în format pdf de aici.

Joi, 27 septembrie 2012

Vineri 28 septembrie 2012

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.