Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tineret in miscare

Nu mă uita…

Ce înseamnă, de fapt, “dragostea adevărată”? Știu: e o întrebare veche, repetată până la sațietate. O întrebare golită de sens...

Continuare...


Powered by

Tineret in miscare

WebCulturade @
17 September 2012

Pe 27 și 28 septembrie, între orele 14.00 şi 23.00, sunteți invitați, în Parcul Tineretului, la “Tineret în Mișcare”, un eveniment ce cuprinde workshopuri interactive, teatru și concerte cu Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. și Șuie Paparude.

Tineret în Mișcare este o iniţiativă a Uniunii Europene care are scopul de a îmbunătăţi calitatea educaţiei şi gradul de angajabilitate a tinerilor: prin intermediul unui eveniment special, se vor prezenta şi la Bucureşti rezultatele programelor europene de învăţare, formare şi tineret.

Pe parcursul celor zilelor 27 și 28 septembrie, între orele 14.00 şi 23.00, în Parcul Tineretului, tinerii sunt invitaţi să ia parte la diverse activităţi – workshop-uri interactive, teatru forum, teatru de improvizaţie, “Biblioteca vie”, dezbateri electorale şi o serie de concerte cu Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. şi Şuie Paparude.

Programul detaliat al evenimentului poate fi descărcat, în format pdf de aici.

Joi, 27 septembrie 2012

Vineri 28 septembrie 2012

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri