Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Timpurile și anotimpurile unui “loc secret”

Mr. Gaga, filmul JTI la TIFF

JTI a prezentat la Transilvania International Film Festival (TIFF) proiecția specială a filmului Mr. Gaga, un documentar artistic extraordinar despre...

Continuare...


Powered by

Timpurile și anotimpurile unui “loc secret”

Sorin Tudorde @
5 June 2013

Două minute de frumusețe în mijlocul naturii.

Hotărât lucru: fiecare dintre noi avem măcar câte un loc secret. Câte un loc care ne place atât de mult încât ne-am dori să-l păstrăm doar pentru noi. Nu neapărat din egoism. Ci, mai ales, din teama ca “alții să nu dea buzna și să îl strice”. Este și cazul lui Stefan Kordiuk, care, timp de un an și jumătate, a tot revenit într-unul din locurile sale secrete și a filmat, exact din același punct, pentru câteva minute. Apoi a pus totul cap la cap. Priviți.

Și, dacă tot vorbim de “locuri secrete”, iată câteva “locuri secrete” din câteva mari orașe europene.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.