Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tierra Patagonia

InfiniteaJazz InFusion – Imagine…

Concert Catalina Beta si Sorin Romanescu. Luni, 9 septembrie 2013, incepand cu orele 20:00, duo-ul format din Sorin Romanescu (chitara)...

Continuare...


Powered by

Tierra Patagonia

Sorin Tudorde @
22 July 2013

Spiritul sudului îndepărtat.

Un (foarte) frumos film de promovare pentru Tierra Patagonia, un hotel situat în imediata apropiere a lacului Sarmiento și munților Torres del Paine, din cadrul Parque Nacional Torres del Paine, cel mai cunoscut parc național din Chile. Structura hotelului este inspirată de forma unei fosile preistorice descoperite pe marginea lacului.

Și, în cazul în care sunteți curioși: cazarea la hotel este gratuită, însă doar dacă aveți mai puțin de patru ani. Aceia care au depășit această limită de vârstă trebuie să plătească cam 700 USD pentru o noapte de cazare.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.