Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

This festival is really mishto!

Îmi doresc să mor pe un vapor…

Două gânduri. Îmi doresc să mor pe un vapor. Când nu voi mai putea să scriu, am să încerc să-mi...

Continuare...


Powered by

This festival is really mishto!

Sorin Tudorde @
11 June 2012

Fiica marelui Charles Chaplin, despre Festivalului Internaţional de Film Transilvania și despre România.

Onorată la TIFF cu Premiul pentru întreaga carieră, Geraldine Chaplin, fiică a lui Charlie Chaplin, a povestit celor prezenți la festivitatea de premiere a festivalului despre legăturile ei cu România.

“Este o mare onoare și un privilegiu să primesc acest premiu și să mă aflu în acest oraș minunat. România a fost prima țară de a cărei existență am aflat, în copilărie. Știam de casa mea din Beverly Hills și de România, țara de unde venea soția unchiului meu, Sydney Chaplin. Ea ne-a alintat teribil în copilărie și mi-aș fi dorit ca și părinții mei să fie un pic mai români. Pentru mine România e sinonim cu generozitate, ospitalitate și răsfăț”, a spus actrița pe scenă, adăugând la final că a fost atât de răsfățată la Cluj, încât s-a simțit ca în copilărie. This festival is really mishto!”

(sursa: TIFF)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri