Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Testează-ți creativitatea

Cum sa citesti o carte

“Atunci când cumperi o carte, stabilești un drept de proprietate asupra ei. Exact ca în cazul hainelor sau obiectelor de...

Continuare...


Powered by

Testează-ți creativitatea

Sorin Tudorde @
3 May 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Cinci site-uri pentru persoanele creative.

1. Silk este un program de arta generativă: folosind cursorul puteți desena creaturi de ceață. Sau peisaje. Sau cine știe ce altceva doriți/reușiți (sunt sigur că vă va ieși ceva mai frumos decât ce mi-a ieșit mie). În plus, există și muzica ambientală pentru a vă inspira.

2. Many Lines este un program prin intermediul căruia, după cum îi spune și numele, poți desena cu multe linii. În același timp. Ceea ce, veți vedea, este amuzant. Sigur, există și opțiuni pentru a reduce numărul de linii și pentru a schimba culorile. Pont: distrați-vă schimbând viteza cursorului.about.

3. This is Sand este amuzant și copilăresc: desenezi cu nisip colorat. Nisip care, ce să vezi, îți “curge” din cursor. Și se mai și aude cum curge! Ponturi: faceți click și țineți apăsat pentru a da drumul la nisip, iar dacă doriți să schimbați culorile apăsați tasta “c”.

4. Koalas to the Max: se dă un cerc. Plasezi cursorul deasupra sa și cercul se divide în alte patru cercuri mai mici. Și, tot așa, fiecare cerc peste care plasezi cursorul se tot divide în alte patru cercuri. Știu, este încă o copilărie. Dar, veți vedea, e o copilărie simpatică.

5. Touch Effects este o călătorie spațială prin lumea culorilor. O călătorie în cadrul căreia poți ajusta diverse efecte.

Și, în final, un site care nu are nicio legătură cu cele de mai sus. Dar, pur și simplu, nu m-am putut abține: asta este dragoste!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.