Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Test: cât de mult “talent” ai la mințit?

Opt citate pentru iubitorii de carte

Tocmai bune de pus pe facebook sau de tiparit pe tricouri. Sau orice altă “năstrușnicie de succes” din epoca rețelelor...

Continuare...


Powered by

Test: cât de mult “talent” ai la mințit?

Sorin Tudorde @
27 February 2014

Afla în doar cinci secunde cât de bun mincinos ai putea fi. Sau cât de bine ar putea minți persoana care te interesează.

Așadar, ai la dispoziție cinci secunde. Si iată tot ce trebuie să faci în aceste cinci secunde (sau, după caz, tot ce trebuie să o rogi să facă pe persoana care te interesează):

– desenează pe frunte, cu degetul arătător, litera Q mare.

Și asta e tot:

– dacă ai trasat codița literei Q în partea stângă a frunții, astfel încât persoana care ar sta în fața ta să o poată desluși corect, înseamnă că acorzi importanță modului în care te percep cei din jur, că îți place să fii în centrul atenției și că ai putea spune minciuni într-un mod convingător;

– dacă ai trasat codița literei Q în partea dreapta a frunții, astfel încât doar tu să o poți “citi” în mod corect, înseamnă că ești o persoană introvertită și că nu ai prea mult talent la mințit.

test-minciuni

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri