Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Teatrul Masca: Jazz in stop – cadru

La TIFF 2013, JTI prezinta Dancing on broken glass

JTI Romania este pentru a patra oara consecutiv partener al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). In cadrul editiei din...

Continuare...


Powered by

Teatrul Masca: Jazz in stop – cadru

Sorin Tudorde @
26 January 2011

Teatrul Masca va invita astazi, 26 ianuarie, ora 20:00, la Jazz in stop-cadru, un concert de jazz cu Mircea Tiberian si invitatii sai din SUA – contrabasistul Chris Dahlgren si percutionistul John Betsch, ambii nume de referinta in muzica de gen din New York.

“Muzicienii au cantat pentru prima data in aceasta formula in 2006 la festivalul Jazzy Spring in Bucharest, iar apoi s-au reunit in 2007 la Kronstadt Jazz Days (Brasov), de pe urma acestui concert rezultand albumul Ulysses, aparut la Open Art Records  in 2009.  Desi muzica lor se adreseaza publicului deschis catre experiment si originalitate, pe parcursul concertului se pot distinge cu claritate elemente din traditia muzicilor afro-americane si chiar din muzica clasica europeana. Evident, cea mai mare parte din timp se practica improvizatia colectiva, domeniu in care cei trei muzicieni isi arata adevarata maiestrie ce justifica notorietatea de care se bucura in lumea jazzului”. (Mai multe detalii pe blogul Teatrului Masca)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.