Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin

Gustav Klimt si Romania

Marele pictor austriac a avut o legătură se suflet cu țara noastră. Astăzi Google îl omagiază pe Gustav Klimt, artistul care...

Continuare...


Powered by

Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin

WebCulturade @
17 July 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Stagiunea de vară în aer liber a Teatrului de Artă Bucureşti (TAB) continuă vineri, 20 iulie, de la ora 21.00, la Club Fabrica, cu spectacolul “Un bărbat şi mai multe femei”.

Într-o societatea în care bărbaţii încă se mai întreabă “ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a sexului “slab”.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa sa. Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Gavrunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei. Stagiunea de teatru în aer liber se desfăşoară în perioada iulie – septembrie 2012, la fiecare final de săptămână, pe terasa Club Fabrica (Str. 11 iunie nr.50, Bucureşti), unde actorii profesionişti ai Teatrului de Artă vor pune în scenă spectacole de comedie, în cadrul proiectului FABRICART – Stagiunea de teatru în aer liber.

Un barbat si mai multe femei, de Leonid Zorin. Regia: Bogdan Huşanu. Cu: Paula Chirilă şi Geo Constantinescu. Rezervări: 0737.903.367. Preţ bilet: 20 lei.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.