Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Te determină să vezi lumea cu alți ochi”

Prin dimineaţă

Sunetul ceasornicului se izbeşte cu putere in zidul liniştii încât trece prin el şi ajunge la mine, îl simt în...

Continuare...


Powered by

“Te determină să vezi lumea cu alți ochi”

Sorin Tudorde @
8 March 2014

“Un copil te face matur și responsabil.

Un copil te dezvoltă ca individ, rolul de mamă și tată fiind cel care te responsabilizează și te mobilizează. Un copil îți schimbă prioritățile în viață și îți oferă o nouă perspectivă față de lume și viață. Un copil te ajută și te determină să vezi lumea cu alți ochi.

Un copil poate salva o căsnicie. Unii ar putea spune că nu este adevărat, dar la fel de mulți sunt cei care pot dovedi că un copil poate repara rupturile unei relații și da un suflu nou unei relații.”

Citiți mai multe aici: 5 motive pentru care merită să ai copii.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


copii

(foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.