Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tatueaza o banana

Usturoi

Filmul. Pentru că noi, românii, vrem Usturoi. Usturoi este un lungmetraj independent cu un scenariu scris de Radu Valentin Băzăvan, unul...

Continuare...


Powered by

Tatueaza o banana

Sorin Tudorde @
19 May 2012

…și alte moduri de a transforma orice și oriunde în artă.

Imaginea de mai sus este realizată prin tatuarea unei banane cu ajutorul unei piuneze. Iar fotografia în sine face parte din “Tattoo a Banana: And Other Ways to Turn Anything and Everything Into Art”, o carte semnată de Phil Hansen. O carte care încearcă să-și încurajeze cititorii să creeze (și să nu se mai ascundă în spatele diverselor scuze), oferindu-le ca exemplu lucrările unui “artist comercial” care și-a câștigat notorietatea realizând lucrări din chibrituri, anvelope sau bancnote și prezentându-le apoi pe youtube. Iata un scurt film prezentând câteva dintre tatuajele pe banane ale lui Phil Hansen și modul în care acestea au fost realizate.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.