Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tatal meu este regizor

Oameni prin care nu trece timpul

Se spune că timpul trece. E o remarcă obișnuită, pe care o avem la îndemînă mereu, o auzim des sau...

Continuare...


Powered by

Tatal meu este regizor

Sorin Tudorde @
23 May 2012

Un excelent film despre copii, părinți și problemele noastre de zi cu zi.

Mi papa es director de cine este un film al spaniolului Alvaro Amador care, în momentele scrierii acestor rânduri, este calificat în finala festivalului de scurtmetraje Notodo. Un film narat firesc de chiar fetița regizorului, în vârstă de patru ani. De ce “firesc”? Veți vedea. Așadar, pregătiți-vă să zâmbiți.

“Mulțumită baancherilor și politicienilor, norocul tatei este pe cale să se termine: să faci filme în Spania va deveni imposibil.” Și la ei, ca la noi… Oaze de latinitate…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.