Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Taramuri mistice

Muzeul Taranului Roman. Ghidul expozitiei permanente

Lansare de carte la Târgul Internațional Gaudeamus. Muzeul Național al Țăranului Român și editura Litera vă așteaptă vineri, 23 noiembrie...

Continuare...


Powered by

Taramuri mistice

Sorin Tudorde @
22 July 2011

O evadare într-o altă realitate.

Poate ca este de vină vacanța. Sau poate ca plutește ceva în aer… Cert este că, în ultimul timp, am tot urmat cărările fanteziei, fie că ne-am aflat în căutarea amintirilor din copilărie, fie că ne-am aflat în căutarea vreunei prințese. Și astfel se face că tărâmurile de poveste se aștern în fața noastră cu un aer aproape firesc.

Fotografiile pe care vi le prezint astăzi sunt realizate de artistul german Norbert, care adaugă un plus de culoare peisajelor și, prin aceasta, un plus de emotivitate. “Unii ar putea spune că există o realitate magică sau mistică în fotografiile mele. Intenția mea este însă de a oferi privitorului sentimentul unei alte realități.”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri