Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tărâmul dimineților nesfârșite

Cea mai mare fotografie color a cerului

Aproape 100.000 de km parcurși pentru cea mai mare panoramă color a cerului. Imaginea reprezintă cea mai mare fotografie color...

Continuare...


Powered by

Tărâmul dimineților nesfârșite

Sorin Tudorde @
11 March 2013

Acolo unde răsăritul și apusul se îngemănează.

În zona arctică, pentru o perioadă de două până la patru săptămâni, înainte de a începe fenomenul cunoscut ca soarele de la miezul nopții, se petrece un alt miracol:

“răsăritul și apusul sunt conectate într-un spectacol magnific de lumină și culoare, care durează între 8 și 12 ore. Soarele abia trece de linia orizontului, pentru ca apoi să apară din nou.”

200 de secunde de perfecțiune realizate în arhipelagul Lofoten, Norvegia, de către Terje Sorgjerd.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Lucian

  O priveliste superba,as vrea sa traiesc in aceea zona

  • Alex

   Este cam frig iar ideea de vara cum o cunosti nu exista.
   Cu siguranta este mai comod sa faci o vizita in zona aia.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.