Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tapetul luminiscent

Muntii cunoasterii

Minunatele sculpturi în cărți ale lui Guy Laramee. “Eroziunea culturilor – şi a “culturii” în întregul său – este tema...

Continuare...


Powered by

Tapetul luminiscent

Sorin Tudorde @
14 July 2011

Inovație: tapetul lumiscent va fi introdus pe piață în urma unei colaborări dintre Philips și compania daneză Kvadrat Soft Cell.

Tapetul luminscent este o modalitate cu adevărat flexibilă de a crea atmosfera potrivită pentru un anumit spaţiu, indiferent de funcţionalitate, datorită gamei largi de produse textile a Kvadrat și a spectrului larg de culori din gama LED-urilor Philips. Prin intermediul integrării LED-urilor și a texturii, sunetul nu doar că este absorbit pentru a crea un mediu de lucru confortabil, dar mediul de lucru și ospitalitatea sunt îmbunătăţite prin afişarea unui conţinut vizual dinamic. Acesta permite ca un spaţiu să fie complet transformat şi permite identității unui brand sa straluceasca cu adevărat.

Potrivit informațiilor furnizate de Philips, luminozitatea şi culorile pot fi ajustate pentru a crea o stare de spirit dorită, tapetul putând fi utilizat și ca lucrare de artă dinamică.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri