Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tango primitivo

Emigreisan Drim

Sub cerul liber, la Ceainaria 5 (Olimpului, 13), Teatrul de Artă Bucureşti te invita la Emigreișăn Drim. Spectacol de teatru....

Continuare...


Powered by

Tango primitivo

WebCulturade @
9 November 2012

Ceainaria Infinitea va invita luni, 12 noiembrie, ora 20:00, la un ceai fierbinte in acorduri de tango argentinian!

Interpreteaza vocal-instrumental Alexandru Nuca si Malin Cristache, doua personalitati muzicale puternice si mature.

ALEXANDRU NUCA a primit prima chitara la sase ani si a inceput sa desluseasca tainele muzicii sub indrumarea fratelui sau, Dan Nuca. La 12 ani, a inceput sa construiasca efecte pentru chitara electrica pe care o primise de la parintii sai. In perioada liceului a inceput sa cante cu formatii de muzica rock: Phedra, Asalt, Tectonic, Voltaj, luand cu asalt cluburile underground ale Bucurestiului de atunci. Dupa revolutie a cantat cu trupa Krypton, avand o colaborare de lunga durata. Dupa retragerea din aceasta trupa, a lucrat in studio ca sunetist. In anul 2000 a descoperit muzica de tango si a inceput sa se apropie de acest gen. In 2004 a infiintat un cvintet de tango cantand la bandoneon. Simplificand formula orchestrei, continua sa cante in duet cu Horia Preda la chitara tango, in aceasta formula concertand la nenumarate evenimente, petreceri de tango din Romania si din Franta, la Paris, in cadrul comunitatii de tango de acolo.

MALIN CRISTACHE este liderul trupei Hot Club de Bucharest. Ia contact prima oara cu genul prin intermediul unui prieten care, in iarna anului 2006, ii daruieste concertul “Jazz a Vienne” 2002 cu Bireli Lagrene. Urmeaza o perioada de cautari:,prima chitara manouche, studiu aprofundat, invatarea stilului, repertoriului pana in septembrie 2007, cand are loc primul concert Hot Club de Bucharest. Jazz-ul manouche este un gen muzical ce readuce pe scena savoarea pieselor jazz-ului arhaic din anii ’30, precum si genialitatea fondatorului sau, francezul Django Reinhardt. Chitaristul Malin Cristache este implicat in mai multe proiecte cu stiluri muzicale diferite.

Bilet: 25 de lei. Rezervari: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri