Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tăcerea

Bookfest 2011

Bookfest 2011 ne propune sa ne reîntâlnim cu spetacolele Teatrului Masca, spectacole de dans, jazz și muzică europeană cultă. Și,...

Continuare...


Powered by

Tăcerea

Sorin Tudorde @
6 June 2014

Doar aceia care știu să asculte tăcerea pot să o deosebească de liniște.

Un time-lapse realizat în arhipelagul Lofoten – o zonă a Norvegiei cunoscută fotografilor pentru frumusețea sa sălbatică.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Inițial, am dorit să evoc emoțiile necuprinderii și singurătății, dar, revăzând ceea ce am filmat, am avut surpriza să descopăr că am surprins o altă emoție, mai subtilă: cea a calmului și tăcerii. Pur și simplu se întâmplă ca în momentele în care crezi că nu ai noroc, ceva frumos și neașteptat să se ivească.” (Nicholas Buer)

tacerea

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri