Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Tabloidul: manual de utilizare

Fulg

O poezie pentru copiii mici și mari. Desfrunzit și prea bătrân, Tremură de frig gorunul. Au căzut și-ntâii fulgi Și...

Continuare...


Powered by

Tabloidul: manual de utilizare

Sorin Tudorde @
1 February 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Încă o dovadă că presa scrisă rămâne extrem de folositoare.

Mai ales tabloidele. Da, exact: chestiile acelea din hârtie cu text puțin și poze mari prezentând, de obicei, domni cu creier și mai puțin și doamne cu silicoane și mai mari. Da, chiar ele: fițuicile acelea la care, deseori, jurnaliștii scriu “miau” așa cum “pronunță” pisica, dar au aere de analiști bi-bi-si sau si-en-en. Da, chiar ele. Sunt foarte, foarte folositoare. Priviți o exemplificare extrem de clară despre modul în care poate fi folosită puterea presei scrise în lupta cu aceia care ne nedreptățesc. La următoarea plimbare pe la Universitate, s-ar putea să folosească…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.