Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Swing de Bucharest

Restaurant a la carte

Din dragoste pentru clienti, CERVO inaugureaza Restaurant a la carte! Cervo Restaurant a la Carte va invita la Marea Deschidere...

Continuare...


Powered by

Swing de Bucharest

WebCulturade @
28 June 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Ceainaria Infinitea va invita luni, 1 iulie 2013, ora 20:00, la un concert live de jazz monouche cu Hot Club de Bucharest.

Unica in Romania, aceasta trupa de jazz reprezinta un proiect deschis din punct de vedere al componentei, avandu-l ca lider pe chitaristul MALIN CRISTACHE.

Artistul a initiat si rafinat continuu aceasta formula vie, la granita cu workshop-ul muzical, pentru a putea pastra prospetimea si interesul pentru concertarea live de jazz.

Publicul va fi incantat cu un repertoriu jazz manouche, gen muzical ce readuce pe scena savoarea pieselor jazz-ului arhaic din anii ’30, precum si genialitatea fondatorului sau, chitaristul francez, Django Reinhardt.

Bilet: 20 de lei. Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Parteneri media: zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.