Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Superb: Pilobolus Dance Theatre

Lumină în triunghi

Lumina aceasta din noi e răsfrântă În zeci de iluzii-aruncate, mărunte, Ca fina podoabă a zilei ce luptă Cu fricile...

Continuare...


Powered by

Superb: Pilobolus Dance Theatre

Sorin Tudorde @
4 February 2012

Un dans așa cum nu ați mai văzut. Priviți.

Nu-i așa că mai vreți să priviți?

Pilobolus și-a început activitatea în anul în 1971 ca o companie de dans în spații deschise şi a devenit rapid cunoscută în întreaga lume. Astăzi este considerată o organizaţie de pionierat pentru arta americană a secolului 21. Compania are trei nuclee de activitate: Pilobolus Dance Theatre – umbrelă pentru o serie de spectacole de dans radicale, inovative și, în egală măsură aclamate pe plan internaâional, Institutul Pilobolus – organizație care desfășoară programe educaţionale pentru şcoli, colegii, şi Pilobolus Creative Services – o divizie specializata în producție de film, publicitate și evenimente corporate.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.