Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Superb: Pilobolus Dance Theatre

Yosemite

Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Parcul Național Yosemite, situat în regiunea centrală a munților Sierra Nevada din...

Continuare...


Powered by

Superb: Pilobolus Dance Theatre

Sorin Tudorde @
4 February 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un dans așa cum nu ați mai văzut. Priviți.

Nu-i așa că mai vreți să priviți?

Pilobolus și-a început activitatea în anul în 1971 ca o companie de dans în spații deschise şi a devenit rapid cunoscută în întreaga lume. Astăzi este considerată o organizaţie de pionierat pentru arta americană a secolului 21. Compania are trei nuclee de activitate: Pilobolus Dance Theatre – umbrelă pentru o serie de spectacole de dans radicale, inovative și, în egală măsură aclamate pe plan internaâional, Institutul Pilobolus – organizație care desfășoară programe educaţionale pentru şcoli, colegii, şi Pilobolus Creative Services – o divizie specializata în producție de film, publicitate și evenimente corporate.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.