Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Super – Luna: galerie foto

“Există nopți în care lupii sunt liniștiți și numai luna urlă”

10 zâmbete pentru oamenii inteligenți. “Iată tot ce trebuie să afli despre bărbați și femei: femeile sunt nebune, bărbații sunt...

Continuare...


Powered by

Super – Luna: galerie foto

Sorin Tudorde @
6 May 2012

Super – Luna 2012: din București până în Amman și din Priștina până în New Delhi, o galerie a unora dintre cele mai frumoase fotografii.

Așa cum am mai spus, în acest weekend Luna se află la cea mai mică distanţă faţă de Pământ. Iată, în cele ce urmează, câteva dintre cele mai frumoase imagini în care a fost surpinsă Super – Luna în noaptea de 5 mai 2012. Și nu uitați: fenomenul va fi la fel de spectaculos și în această noapte. 🙂

Amman, Iordania (Ali Jarekji, Reuters)

Atena, Grecia (Dimitri Messinis, AP)

Ayia Napa, Cipru (Petros Karadjias, AP)

București, România (Radu Sigheti, Reuters)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.