Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Super-eroi deasupra orasului

“Ar trebui să mă mai nasc o dată…”

Câteva dintre gândurile lui Alexandru Arșinel. “În toate declarațiile pe care le fac sau interviurile pe care le dau, eu...

Continuare...


Powered by

Super-eroi deasupra orasului

Sorin Tudorde @
31 January 2012

Un spot viral pentru promovarea unui filmului Chronicle.

Pentru promovarea filmului Chronicle, echipa de marketing a imaginat trei aeromodele telecomandate cu forme umane pe care apoi le-au lansat deasupra New-York-ului. O excelentă campanie virală executată de agenția Thinkmodo.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“De vreme ce cele trei personaje din film au capacitatea de a zbura, am venit cu ideea de a pune în scenă cățiva “oameni zburători” care să poată fi văzuți în zona New-York-ului. Am realizat acestă iluzie cu ajutorul a trei aeromodele speciale (având contururi umane) care au zburat deasupra zonelor alese.”

Și, pentru cei interesați, iată și trailerul oficial al filmului Chronicle.

(Sursa: Gizmodo)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri