Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Sunt întâmplări sau impulsuri pe care le poți simți, dar nu și explica”

Mihai Iordache urca in topul All About Jazz

One Life Left, cel mai recent album al lui Mihai Iordache se bucură se succes internațional. În acest moment, Mihai...

Continuare...


Powered by

“Sunt întâmplări sau impulsuri pe care le poți simți, dar nu și explica”

Sorin Tudorde @
22 September 2014

“Născut liber ca o pasăre, am fost transferat pe post de cârtiță.”

“Nu puține întâmplări te întorc pe dos, te obligă să te învârți în jurul tău. Alergi încercând să prinzi ceva, o bucățică de certitudine; mai există zile în care vezi lumea până-n adâncurile ei, și tocmai asta te derutează, te lasă descoperit, nu poți, orice ai face, să dai de un capăt, să ai ceva sigur. Atunci te revolți pe propriile-ți simțuri, te doare că ești o ființă măruntă, neputincioasă, îți dorești să fii copac, piatră, apă, nisip, orice, dacă forța nu-ți este dată, iar rațiunea și inteligența nu folosesc cine știe cât sau nu se pot adapta… Până la urmă îți cauți un mijloc pentru a uita, a amâna!”

***

“Sunt întâmplări sau impulsuri pe care le poți simți, dar nu și explica; orice cuvânt e și prea mult, și prea puțin în același timp, ele se sustrag logicii, n-au decât valoare în sine, sunt ca o pată bizară apărută din senin pe ceva alb.”

***

“Născut liber ca o pasăre, am fost transferat pe post de cârtiță.”

Augustin Buzura (n. 22 septembrie 1938),
Fețele tăcerii

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Fetele-tacerii

(foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.