Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Suflete si trupuri

Test: opt ghicitori din opt filme celebre

Un altfel de test de cultură cinematografică. În cele ce urmează vă prezint opt cadre din opt filme foarte cunoscute....

Continuare...


Powered by

Suflete si trupuri

Sonia Alina Neidonide @
16 October 2017

Timpul m-a facut sa intalnesc mai mult suflete decat trupuri.

Am cunoscut suflete insetate de o vorba buna, calda, de o imbratisare. Pe cat de multe suflete, pe atat de multe vise, trairi, dorinte… Am inceput sa le cunosc atunci cand am oprit timpul in loc, atunci cand mi-am dorit sa vad mai mult in oameni, sa-i iubesc asa cum sunt, sa le admir defectele, sa le fiu aproape.

Intr-o lume cu chipuri mai mult triste, am cunoscut oameni atat de frumosi sufleteste care mi-au schimbat perceptia despre viata, de cine suntem, sau putem fi. Uneori e suficienta o ora, o zi, sau chiar mai putin ca sa primesti cele mai importante lectii. Doua dintre ele mi-au ramas intiparite in suflet si le pastrez ca pe o comoara de cea mai mare valoare.

Am invatat intr-o zi ca simplitatea nu poate apartine decat unui om de o mare valoare, ca adevarata frumusete izvoraste din sublim.

Am invatat intr-o ora ca nu ma pot numi un om bun atata timp cat faptele mele nu dovedesc asta, ca stim prea putine pentru a spune ca stim ceva, ca viata nu consta in a gasi cele mai frumoase trupuri, dar in a crea relatiile cele mai frumoase.

Am invatat la 30 de ani ca pot avea totul doar iubind si daruind!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sonia Alina Neidoni

Sonia Alina Neidoni

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri