Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Suflete si trupuri

Vhils: Deconstruction

Cea mai recentă creație a lui Vhils și filmul realizării acesteia. Despre artistul portughezul Vhils, am mai scris. Și, așa cum...

Continuare...


Powered by

Suflete si trupuri

Sonia Alina Neidonide @
16 October 2017

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Timpul m-a facut sa intalnesc mai mult suflete decat trupuri.

Am cunoscut suflete insetate de o vorba buna, calda, de o imbratisare. Pe cat de multe suflete, pe atat de multe vise, trairi, dorinte… Am inceput sa le cunosc atunci cand am oprit timpul in loc, atunci cand mi-am dorit sa vad mai mult in oameni, sa-i iubesc asa cum sunt, sa le admir defectele, sa le fiu aproape.

Intr-o lume cu chipuri mai mult triste, am cunoscut oameni atat de frumosi sufleteste care mi-au schimbat perceptia despre viata, de cine suntem, sau putem fi. Uneori e suficienta o ora, o zi, sau chiar mai putin ca sa primesti cele mai importante lectii. Doua dintre ele mi-au ramas intiparite in suflet si le pastrez ca pe o comoara de cea mai mare valoare.

Am invatat intr-o zi ca simplitatea nu poate apartine decat unui om de o mare valoare, ca adevarata frumusete izvoraste din sublim.

Am invatat intr-o ora ca nu ma pot numi un om bun atata timp cat faptele mele nu dovedesc asta, ca stim prea putine pentru a spune ca stim ceva, ca viata nu consta in a gasi cele mai frumoase trupuri, dar in a crea relatiile cele mai frumoase.

Am invatat la 30 de ani ca pot avea totul doar iubind si daruind!

Despre autor

Sonia Alina Neidoni

Sonia Alina Neidoni

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.