Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sub semnul traditiei. Cautarea de sine

Trei campanii de dezinformare considerate astăzi dovezi de civilizație

1. Folosirea antiperspirantelor Chiar dacă ar putea să pară greu de crezut, antiperspirantele sunt o pură invenție de marketing. Ba...

Continuare...


Powered by

Sub semnul traditiei. Cautarea de sine

WebCulturade @
3 April 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Expoziţie de icoane pe sticlă – Irina Tapalagă. 10 – 22 aprilie 2012, Sala Foaier, Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi Irina Tapalagă vă invită cu bucurie marţi, 10 aprilie 2012, ora 18, la vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă realizate de Irina Tapalagă, “Sub semnul tradiţiei. Căutarea de sine”.

La începutul Săptămânii Mari din Postul Paştelui, traseul spiritual al acestor icoane ne va fi de folos în căutarea şi asumarea propriului drum, cel al libertăţii interioare.

Irina Tapalagă a absolvit Institutul de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu”, secţia Muzeologie. După câteva expoziţii de piese vestimentare în ţară, a plecat în Normandia pentru o perioada de trei ani, unde a participat cu icoane pe sticlă la diverse târguri şi expoziţii. Întoarcerea în ţară a fost marcată de debutul unei cariere în publicitate pe care o continuă şi astăzi cu succes. Colecţia de icoane pe sticlă pe care ne-o propune, pe lângă încercarea de a perpetua o tradiţie cunoscută, este specială prin întinderea în timp. Icoanele au fost realizate de-a lungul a douăzeci de ani, ca o paralelă constantă şi foarte dragă a activităţii publicitare.

Expoziţia va putea fi vizitată la Sala Foaier până pe 22 aprilie, de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Preţ bilet: 6 lei, 3 lei (pensionari), 1,5 (elevi, studenţi, posesori de Card Euro 26).

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.