Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Street art sau vandalism?

Umbre

Umbre, cel mai amplu proiect de televiziune realizat de HBO Europe în România, se lansează la finalul lunii decembrie. Noul...

Continuare...


Powered by

Street art sau vandalism?

Sorin Tudorde @
11 April 2011

Unii îl acuză pe SpY de vandalism. Alții spun că este un artist care însuflețește peisajele urbane din lumea întreagă.

Cine este SpY? Ei bine, Spy este un artist stradal din Madrid care practica ceea ce el numește “artă intervenționistă”. Mai exact, folosește elementele de design urban pe care le găsește pentru a modifica structurile existente.

Ce înseamnă mai exact acest lucru? Priviți. De multe ori rezultatele sunt remarcabile, intervențiile lui SpY în orașe din diferite colțuri ale lumii reușind să dea viață peisajelor urbane.

(click pe imagini pentru mărire)

Mai multe imagini pe site-ul artistului. Și, dacă tot vorbim de madrileni: priviți și modalitatea de protest a artiștilor la adresa mercantilismului. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.