Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Străvechea lume nouă

“Trăieşte total, trăieşte cu pasiune…”

Pentru oamenii inteligenți: câteva gânduri despre curajul de a te ierta. Faptul că-i judeci pe alţii face ca egoul tău...

Continuare...


Powered by

Străvechea lume nouă

Sorin Tudorde @
12 January 2014

150 de secunde de încântare vizuală.

“Acest film urmărește străvechiul ciclu al la apusului, nopții și răsăritului. Un ciclu neîncetat, neîntrerupt de la începuturile timpului, singura constantă reală din viețile noastre.”

O filmare realizată de în deșertul Atacama – un loc despre care se spune că este una dintre cele mai bune locuri din lume pentru fotografierea cerului – de către Nicholas Buer.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


lume

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.