Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Stradivarius Obsessions

Perkalaba Familia, la prima ediție Street Delivery din Baia Mare

Amestec de tradițional și avangardă, tehnici și non-conformiști, Orchestra Familia Perkalaba, staruri gipsy-ska-punk continentale, cântă la Street Delivery Baia Mare...

Continuare...


Powered by

Stradivarius Obsessions

WebCulturade @
11 September 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Alexandru Tomescu îşi va lansa cel mai recent DVD – Stradivarius Obsessions.

Pe 18 septembrie, la ora 20:00, violonistul Alexandru Tomescu îşi va lansa cel mai recent DVD – Stradivarius Obsessions, pe care se regăseşte spectacolul de muzică şi teatru non-verbal prezentat în cadrul Turneului Stradivarius 2012, alături de Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, după un concept de Oana Drăgulinescu.

Spectacolul porneşte de la Sonatele op. 27 pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe, cărora li se alătură componenta de teatru non-verbal ce descrie lumea interioară a unui artist.

Lansarea va avea loc în Piața Festivalului Internațional “George Enescu” (lângă Ateneul Român) și va fi însoțită de un recital susținut de violonist începând cu ora 20:00.

Despre autor

    Comentarii
  1. Bogdan

    stiti cumva de unde se pot achizitiona bilete pentru aceasta lansare? multumesc!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.