Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Stradivarius Obsessions

Cum să bei o bere cu prietenii

…în diverse colțuri ale lumii. Un ghid util pentru îndrăgostiții de călătorie și iubitorii de bere (sau invers): cum e politicos...

Continuare...


Powered by

Stradivarius Obsessions

WebCulturade @
11 September 2013

Alexandru Tomescu îşi va lansa cel mai recent DVD – Stradivarius Obsessions.

Pe 18 septembrie, la ora 20:00, violonistul Alexandru Tomescu îşi va lansa cel mai recent DVD – Stradivarius Obsessions, pe care se regăseşte spectacolul de muzică şi teatru non-verbal prezentat în cadrul Turneului Stradivarius 2012, alături de Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, după un concept de Oana Drăgulinescu.

Spectacolul porneşte de la Sonatele op. 27 pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe, cărora li se alătură componenta de teatru non-verbal ce descrie lumea interioară a unui artist.

Lansarea va avea loc în Piața Festivalului Internațional “George Enescu” (lângă Ateneul Român) și va fi însoțită de un recital susținut de violonist începând cu ora 20:00.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

    Comentarii
  1. Bogdan

    stiti cumva de unde se pot achizitiona bilete pentru aceasta lansare? multumesc!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.